Profita acum de ultimele superoferte! Produse de calitate superioara la cele mai mici preturi

Altex gtx 1070 ti

★★★★☆

Sunteți în căutare de Altex gtx 1070 ti la prețuri accesibile? Atunci ați ajuns în locul potrivit. Vă prezentăm o listă variată de produse de înaltă calitate, creată cu atenție și pasiune pentru a satisface nevoile și preferințele dumneavoastră. Aici veți găsi ultimele recenzii, cât și oferte la prețuri accesibile pentru Altex gtx 1070 ti, făcându-vă alegerea mult mai ușoară.

SIstem PC Intel Core i5 10400F, RAM 16GB, NVIDIA GeForce GTX 1660Ti , SSD 512GB, Windows 10 Pro
sistem pc intel

SIstem PC Intel Core i5 10400F, RAM 16GB, NVIDIA GeForce GTX 1660Ti , SSD 512GB, Windows 10 Pro

Disponibilitate: In stoc

Vezi mai multe

Altex GTX 1070 Ti: Performanță și Calitate Remarcabile

Dacă ești pasionat de jocuri și vrei să te bucuri de cele mai intense experiențe gaming, atunci trebuie să ai în vedere o placă video de top. Și ce altă alegere mai bună decât Altex GTX 1070 Ti? Cu o performanță remarcabilă și o calitate superioară, acest model este un adevărat campion în lumea gamingului.

Altex GTX 1070 Ti oferă o putere de procesare impresionantă, care îți permite să rulezi cele mai noi jocuri în rezoluții ultra HD, fără nicio ezitare. Cu ajutorul acestei plăci video, vei experimenta grafică detaliată, culori vii și imagini fluide, care te vor transporta direct în mijlocul acțiunii.

Performanță Fără Compromis

Altex GTX 1070 Ti este echipată cu tehnologia NVIDIA Pascal, care asigură o performanță excepțională și o eficiență energetică sporită. Cu ajutorul a 2432 de nuclee CUDA și o memorie video GDDR5 de 8GB, această placă video îți oferă tot ce ai nevoie pentru a te bucura de cele mai intense jocuri și de o experiență de gaming de neuitat.

O Grafică Detaliată și Realistă

Cu Altex GTX 1070 Ti, vei avea parte de o grafică detaliată și realistă, care îți va aduce jocurile preferate la viață. Indiferent dacă ești pasionat de jocuri de acțiune, aventură sau strategie, această placă video îți va oferi imagini clare, culori vii și detalii impresionante. Fiecare detaliu va fi vizibil, iar experiența ta de gaming va fi cu adevărat captivantă.

De asemenea, Altex GTX 1070 Ti este compatibilă cu tehnologia VR, permițându-ți să te bucuri de jocuri și experiențe virtuale de ultimă generație. Vei fi complet imersat în lumea jocului, simțindu-te ca și cum ai fi chiar acolo.

Performanță Răcoroasă și Silențioasă

Cu Altex GTX 1070 Ti, te poți bucura de performanță fără să te îngrijorezi de supraîncălzirea plăcii video. Acest model este echipat cu un sistem de răcire avansat, care menține temperaturile la un nivel optim, astfel încât poți juca ore întregi fără nicio problemă.

În plus, tehnologia NVIDIA WhisperMode asigură un nivel redus de zgomot, astfel încât să te poți concentra pe jocurile tale preferate fără să fii deranjat de sunetele ventilatoarelor. Cu Altex GTX 1070 Ti, experiența ta de gaming va fi una liniștită și relaxantă.

Concluzie: Performanță și Calitate Superioară

Altex GTX 1070 Ti este alegerea perfectă pentru pasionații de gaming care doresc performanță și calitate superioară. Cu o grafică detaliată și realistă, performanță răcoroasă și silențioasă, această placă video îți va oferi o experiență de gaming de neuitat. Nu rata ocazia de a te bucura de cele mai intense jocuri și de imagini impresionante cu Altex GTX 1070 Ti!

Alege performanța și calitatea de top cu Altex GTX 1070 Ti și fii în pas cu cele mai noi tendințe în gaming!

Articolul conține 10 inserări ale cuvântului cheie "Altex GTX 1070 Ti".

Ce caracteristici are placa video Altex GTX 1070 Ti?

Placa video Altex GTX 1070 Ti are următoarele caracteristici: memoria video de 8 GB GDDR5, frecvența de bază de 1607 MHz, frecvența boost de 1683 MHz și 256 biți lățime de bandă.

Ce dimensiuni are placa video Altex GTX 1070 Ti?

Placa video Altex GTX 1070 Ti are dimensiunile de 267 mm lungime, 111 mm lățime și 40 mm înălțime.

Ce interfață de conectare are placa video Altex GTX 1070 Ti?

Placa video Altex GTX 1070 Ti vine cu interfață de conectare PCI Express 3.0 x16.

Ce tip de porturi de ieșire are placa video Altex GTX 1070 Ti?

Placa video Altex GTX 1070 Ti vine cu 3 porturi DisplayPort, 1 port HDMI și 1 port DVI-D Dual-Link.

Ce cerințe de alimentare are placa video Altex GTX 1070 Ti?

Placa video Altex GTX 1070 Ti necesită o sursă de alimentare de minim 500W cu conectori de alimentare adăquați.

Ce sisteme de operare sunt compatibile cu placa video Altex GTX 1070 Ti?

Placa video Altex GTX 1070 Ti este compatibilă cu sistemele de operare Windows 10, Windows 8 și Windows 7.